LATEST

КАКВИ ГИ ВЪРШИ ОНАЗИ С КОСАТА

Тук ще стане дума за Adele. На всички, на които им е писнало от нея, моля, да затворят страницата до три секунди след прочитане на тези редове, да се завъртят три пъти на ляво и да си плюят през дясното рамо! Честито! В следващите три месеца няма да попадате на никакви новини за Adele в мрежата! Следващите редове са за всички останали.
В интервю за френското радио NRJ певицата заяви, че иска да запише дует с Beyonce, на която е фенка от 11 годишна, един вид е израснала с нейната музика (дали си е фантазирала как един ден ще се чекне в оскъдни парцали на някой плаж като в клипа на "Survivor" или по-скоро е била фен на онези секси златни костюмчета от "Bug A Boo"?). Adele обяви също, че следващият й албум ще излезе най-рано след две години, защото "когато сам си пишеш парчетата ти трябва малко повече време за вдъхновение" (освен ако новият й приятел не й бие шута скоро).
Въпреки това певицата загатна, че ще представи чисто нов сингъл до края на годината. Според BBC това ще бъде водещото парче към новия филм за Джеймс Бонд, "Skyfall".
Специално за българските си фенове обаче Adele издаде "Greatest Hits 2012". Албумът съдържа всичките й 46 хита и може да бъде изтеглен напълно безплатно от www.zamunda.net!
P.S. - ако може някой да качи и пълната версия на втория диск от делукс изданието на "19", цена няма да има!

Коментари

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО