LATEST

МИС БЪЛГАРИЯ 2012
Ина Манчева, на 17 години, от Враца.
Видеовизитката й е тук
Приятна мома е, макар да ни идва твърде семпла.
Церемонията по награждаването я пропуснахме, но едва ли сме изтървали нещо невиждано...

Споделете мнение за Ина, културисти!

Коментари

 1. За да не изпадна в ситуация да критикувам избора на актуалната Мис България, без да съм гледала церемонията, си направих труда да потърся запис в нет-а. Бях приятно изненадана от цялото шоу, определено беше на ниво като сцена, визуализация, концепция, като изключим жартиерите и бельото на танцьорките на Рут Колева. Последните ми дойдоха малко в повече за такъв тип конкурс. Сценичното представяне определено беше подчинено на цялостна концепция, допаднаха ми и тоалетите, и банските костюми..... , та дори перата (въпреки че точно на такъв конкурс не следва да се прикрива една изключително важна част от фигурата, което би се отразило на обективността на окончателната оценка).

  В крайна сметка на това добро шоу му липсваше най-важната съставка - добрият кастинг :-(. Тази година, няма как да скрия разочарованието си, липсваше ярко открояваща се красавица. Логично и изборът на Ина - иначе симпатично момиче с много хармонична фигура, но без необходимите за една "мис" лъчезарно излъчване, завладяваща усмивка и онази щипка индивидуалност, която да я отличи от посредствеността на т.нар. "божо лице" - се явява логичен завършек на този конкурс. Действително на финалната церемония предварителните ми фаворитки Габриела и Паула също не се откроиха достатъчно, за да призная, че са били ощетени, а и все пак се класираха в тройката и ще представят България на други конкурси.

  Като цяло, хубавата фигура и увереното сценично присъствие на Ина я правят може би най-добрия избор измежду наличните кандидатки, сипатични но далеч не красавици.

  В крайна сметка, когато при подбора изначално не са били отсети достатъчно добри семена, не можем да се сърдим за лошия урожай накрая.

  Да си пожелаем по-добра реколта догодина, а на избраните момичета - успех занапред в напредварата на световните финали!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Много добър, точен и хладен разрез на целия конкурс! Истината обаче е, че всяка година избирането на поредната Мис България е съпроводено с множество скандали и обвинения. А хубави момичета има, не е като да няма!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

РЕЙТИНГЪТ НА ОСКАРИТЕ УДАРИ ДЪНОТО

ОБЯВИХА ПРОГРАМАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА ВЪВ ВЕНЕЦИЯ: МАЛКО ХОЛИВУД, ПОВЕЧЕ АРТХАУС ФИЛМИ

ТИРАНИЯТА НА УДОБСТВОТО